Chinese Egg Drop Soup

23 feb

Suppe
Chinese Egg Drop Soup.

Antal personer: 3 personer.
Forberedelsestid: 15 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

2 kyllingebryster skåret i tynde skiver
2 æg
1 forårsløg skåret i tynde skrå skiver
1 spsk risvin
1 1/2 liter hønsebouillon (jeg brugte den i dette indlæg omtalte bouillon – det “hemmelige” pulver)
6 tørrede shitakisvampe, opblødt i vand 30 min. inden brug, og herefter skåret i mindre skiver
1 spsk friskrevet ingefær
1 spsk maizena
3 spsk vand

Opvarm bouillon sammen med ingefær og risvin til det koger, og tilsæt så kylling og svampe. Skru ned og lad det simre en tid.

Bland vand og maizena, og tilsæt det til suppen. Lad herefter suppen tykne let.

Pisk æggene let sammen, som herefter tilsættes suppen under let omrøring. Suppen skal være taget fra varmen, når det sker – æggene skal nok tilberede sig, da suppen jo stadig er lige omkring kogepunktet.

Pynt med forårsløg, og suppen er klar til servering.

Inspiration til opskriften på suppen er hentet her.

About these ads

En kommentar til “Chinese Egg Drop Soup”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Madplan | Uge 8 | Foodplanner - 23. februar 2013

    [...] Lørdag Chinese Egg Drop Soup med kylling (opskrift her) [...]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Slut dig til de 58, der følger denne blog

%d bloggers like this: