Spaghetti med jomfruhummer


Spaghetti med jomfruhummer.

Antal personer:  2 personer.
Forberedelsestid: 15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Ingredienser
6-8 jomfruhummere
1 lille bundt frisk persille
1 fed finthakket hvidløg
1/2 knust peperocini
50 g smør
Salt
Peber
Friskkogt spaghetti

Opskrift
Opvarm smørret på en pande ved jævn varme sammen med hvidløg og peperocini. Inden løget bliver brunt (det må det endelig ikke, for så bliver det lidt bittert i smagen), så kommer du de rensede jomfruhummerhaler på.

Vend dem rundt i blandingen og tilsæt finthakket persille. Smag til med salt og peber.

Vend den friskkogte pasta i sammen med en skefuld eller to af pastavandet og servér straks og rygende varmt.

Reklamer

One thought on “Spaghetti med jomfruhummer”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.