Brioche med anderillette


Brioche med anderillette.

Antal personer:  2 personer.
Forberedelsestid: 5 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter.

Det her er måske lidt en tilsnigelse at kalde en opskrift. Men om ikke andet, så finde opskriften på rilletten her. Resten er blot en: “Sådan samler du dig en god, smagsfuld sandwich”-guide.

Ingredienser
Anderillette
2 brioche-boller
Cornichoner
Sennep

Opskrift
Flæk bollerne og smør med et godt lag sennep. Derefter et godt, solidt lag and og et par halverede cornichoner. På med den anden halvdel af bollen, og så i paninijernet med tingene.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.