Panzerotti


Panzerotti.

Antal personer:  4 personer.
Forberedelsestid: 10 minutter + 3 timer i køleskabet.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
250 g italiensk hvedemel tipo 00
125 ml. vand
7 g gær
1 spsk. olivenolie
15 g smeltet smør
5 g salt
Smagsneutral olie

Opskrift
Bland alle ingredienser med undtagelse af den smagsneutrale olie. Ælt godt sammen og lad derefter hæve lunt under et fugtigt klæde i ca. 3 timer.

Rul dejen tyndt ud. Gerne på en pastamaskine. 1-1,5 mm er maks. tykkelse.

Skær den herefter i små kvadrater på ca. 2,5 x 2,5 cm.

Fritér dejen i 160 grader varm olie til de er gyldne. Du skal lige vende dem undervejs, når de kommer op til overfladen og er poppet op, så begge sider bliver sprøde og gyldne.

Fisk dem derefter op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir, hvor de lige få en ordentlige omgang saltflager.

Server dem sammen med f.eks. gode stykker parmesan og parmaskinke.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.