Ud at spise derhjemme. Ude. Kapitel 2: Kammusling med salturt og tomatvand


Anden ret i hjemmeaftenen i Berlin: Kammusling med salturt og tomatvand.

Antal personer:  4 personer.
Forberedelsestid: 10 minutter.
Tilberedningstid: 10-15 minutter.

Ja, billedet er ikke ligefrem noget at råbe hurra for – det var sgu’ lidt pænere i virkeligheden. Men lækkert, det var det …

Ingredienser
12 kammuslinger
Salturt
4 store, solmodne tomater
Smør
Salt
Peber
Lidt god olivenolie

Opskrift
Giv tomaterne et lille kryds i bunden og smid dem i kogende vand i et lille minut, hvorefter de fiskes op og skindes pilles af.

Halvér dem og tag kernerne ud. Smid kødet i en blender og kør til de er heeeeelt finthakkede og nærmest en tyk juice.

Kør det derefter gennem en sigte, så du kun har vandet tilbage. På køl med det, til det skal bruges.

Opvarm så en pande ved høj varme og smid en klat smør på. Lad det bruse af og giv kammuslingerne (som lige har fået en anelse salt og peber) en omgang først på den ene side, og så på den anden – de skal blot lige have lidt stegeskorpe, men skal stadig være rå indeni.

Server muslingerne med salturt ovenpå og tomatvandet rundt om. Dryp med lidt god olivenolie til slut.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.