Pariserbøffen der gik i fisk


Pariserbøf. I fisket udgave.

Antal personer:  2 personer.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
2 halvstore rødspættefileter
Hvidt, daggammelt brød
Smør
Salt
Peber
2-3 store håndfulde friskbælgede ærter
1 kålpølse
3-4 skiver god bacon
Dild
1 citron

Opskrift
Skær bacon og pølser i forholdsvis små tern, som steges gyldne i en sauterpande. Når kødet er sprødt og gyldent tilsættes saften fra en halv til en hel citron (smag dig frem) samt ærter og friskhakket dild og der smages til med salt og peber.

I mens skæres skorperne af brødet, og de skæres til, så de har passende størrelse i forhold til fisken, som lægges oven på. Del evt. fileterne i flere, så de kan være på brødet.

Opvarm smør på en pande ved jævn varme og læg fisken på. Altså med brødsiden ned. Ved svag varme steges brødet med fisken på, til fisken netop er lun i overfladen og brødet gyldent og sprødt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.