Panini med letsprængt, grillet svinemørbrad, røget mozzarella, tunsauce og rucola


Panini med letsprængt, grillet svinemørbrad, røget mozzarella, tunsauce og rucola.

Antal personer:  3 personer.
Forberedelsestid: 10 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Ingredienser
1 letsprængt svinemørbrad (opskrift her)
6 skiver af Verdens Bedste Brød (opskrift her)
Olivenolie
1 kugle frisk mozzarella
Rucola
1 dåse tun i vand
2 dl. creme fraiche
1 spsk. kapers
Lidt citronsaft
Salt
Peber

Opskrift
Mørbraden grilles i ca. 15-18 minutter for direkte varme på grillen. Sørg for at grille den ensartet på alle sider. Herefter skal den lige hvile i 8-10 minutter, inden du skærer den i halvtynde skiver. Kold mørbrad er også godt, hvis det sku’ være i øvrigt.

I mens blender du tun (uden vand) sammen med kapers, creme fraiche og citronsaft. Smag til med salt og peber. Og så ellers i køleskabet med den, til den skal bruges lige om lidt.

Mozzarellaen lægges i en lufttæt beholder, hvortil du har et passende låg, som du sætter halvt på. Blæs herefter røg ned i beholderen til osten med din røgpistol, og klem låget på. Lad osten ryge og rejse deri i ca. 10 minutter, inden den skæres i skiver.

Pensl brødskiverne med olie og smid dem på grillen. Lad dem branke lidt og blive sprøde, vend skiverne og gør kunststykket efter på den anden side også – så er de færdige.

Saml en velsmagende sandwich med alle tingene i, og lykken er gjort!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.