Kylling og kirsebær


Kylling og kirsebær.

Antal personer:  4 personer.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Tilberedningstid: 75 minutter.

Ingredienser
1 hel, stor kylling
2-3 håndfulde kirsebær
1 håndfuld citronmelisse
1 håndfuld salvie
Smør
Små kartofler

Opskrift
Løsn forsigtigt skindet på kyllingen.

Hak krydderurter og 2/3 af kirsebærene groft. Kom terninger af smør og krydderurte- og kirsebærblandingen under skindet på kyllingen.

Snør krabaten sammen med bomuldssnor.

Læg kartofler sammen med de sidste kirsebær i en stegeso, og placér kyllingen midt deri.

I ovnen med det hele ved 220 grader i ca. 1 time og 15 minutter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.