Bøfsandwich


– med sauce, som en bøfsandwich SKAL ha’ …

Antal personer:  2 personer.
Forberedelsestid: 15 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
2 burgerboller (opskrift her)
2 æg
Ristede løg
Brun sauce (du kan bruge denne opskrift)
Cornichoner
Syltede rødbeder
Rå, hakkede løg
Hakket oksekød
Salt
Peber

Opskrift
Form kødet til bøffer og krydr med salt og peber – herefter skal de grilles. Så’ de klar.

Æggene spejles.

Hak cornichoner og rødbeder.

Flæk bollen og læg bøffen på. Drys med ristede løg, rå løg, rødbeder og cornichoner. På med et spejlæg og så overbollen.

Og så til det bedste: Hæld en ordentlig omgang brun sauce over.

Så’ der serveret …

Reklamer

One thought on “Bøfsandwich”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.