Bagt ricotta, pane carasau, parmaskinke, bottarga, brændt hvidløg, semidried tomater og parmesan


Bagt ricotta, pane carasau, parmaskinke, bottarga, brændt hvidløg, semidried tomater og parmesan.

Antal personer:  2 personer.
Forberedelsestid: 10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
3 pane carasu (opskrift her)
250 g ricotta
Parmaskinke
Parmesan
Semidried tomater (opskrift her)
Bottarga
Brændt hvidløg (opskrift her)
Lidt friskkværnet sort peber
God, grøn olivenolie
Persille til pynt

Opskrift
Læg ricottaen i et lille ildfast fad og smid det i din pizzaovn (for sådan en har du da anskaffet dig, ik’?). Lad den hygge sig derinde til den er godt branket på ydersiden – omkring 15-20 minutter er lige i skabet. I en almindelig ovn? Fuld skrue på varmen (og måske grillen) og så må du holde øje med den derinde, til det ligner det, som den skal.

Læg den herefter på et fad og læg parmaskinke, parmesan, brudstykker af pane carasau’en og tomater udenom. Riv bottarga og brændt hvidløg over og dryp med olivenolien inden du gi’r den et drys friskkværnet, sort peber.

Pynt med lidt persille, og spis ellers fælles fra “fadet” med fingrene – hyggeligt og velsmagende.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.