Spaghetti med confit de canard og citron


Spaghetti med confit de canard og citron.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid: 5 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Ingredienser
2 confiterede andelår (opskrift her)
1 spsk. smør
1 spsk. andefedt
2 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
Salt
Peber
Friskrevet parmesan
Spaghetti

Opskrift
Kog spaghettien aldente. I mens opvarmes en pande for fuld skrue, og smør og andefedt smides på. Lad det bruse af, inden anden – som er pillet i grove, trævlede stykker – kommer på også.

Lad det brune og branke lidt, inden du skruer ned og tilsætter lidt kogevand fra pastaen sammen med nogle spsk. revet parmesan og citronsaft.

Smag til med salt og peber.

Rør godt rundt til saucen er lidt cremet i det, og tilsæt derefter spaghettien. Rør godt rundt, og servér med yderligere friskrevet parmesan og et skud friskkværnet, sort peber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.