Parmesankartofler med estragon


Parmesankartofler med estragon.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Ingredienser
6-12 kartofler alt efter størrelse
Parmesan
Olivenolie
Salt
Peber
Frisk estragon

Opskrift
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver – dog ikke mere skiver, end de stadig hænger sammen i bunden. Ligesom Hasselback-kartofler, du ved.

Læg kartoflerne i et ildfast fad, som er smurt med en anelse olivenolie. Dryp herefter kartoflerne med olivenolie og krydr med salt og peber. I ovnen med krabaterne ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Tag kartoflerne ud og drys med gavmilde mængde af friskrevet parmesan. Tilbage i ovnen med dem bagefter i yderligere ca. 15 minutter. Hvis osten ikke er sprød og gylden, så giv dem lige lidt grill til sidst.

Server kartoflerne med frisk estragon – og evt. med grillet andebryst som jeg. De gør sig godt sammen …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.