Pizza med mozzarella og bottarga


Re-make af yndlings-pizzaen fra Dolce Aqua.

Antal personer:  2 personer.
Forberedelsestid: 5 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter.

Vi har et hav af gange holdt sommerferie i Bordighera i Italien og Menton i Frankrig. Begge byer ligger tæt på den italiens by Dolce Aqua i bjergene, hvor man kan få verdens bedste pizza.

Det er en simpel pizza, men alligevel verdens bedste. Der er kun to ingredienser ud over selve bunden, og det smager helt fantastisk!

Ingredienser
1/2 portion pizzadej (opskrift her)
1 frisk mozzarella
Bottarga

Opskrift
Rul dejen helt tynd ud og top med mozzarella revet i mindre stykker (lad dem lige dryppe godt af i et dørslag inden).

I pizzaovnen med den i 2-4 minutter til bunden er sprød og osten smeltet.

Riv bottarga over og bliv glad helt ned i maven …

Reklamer

One thought on “Pizza med mozzarella og bottarga”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.