Vildtburger med syltede rødløg og brombær og comté


Burger og bajer.

Antal personer:  2 personer.
Forberedelsestid: 15 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter + 2-4 dage for løg/brombær i køleren.


Syltede rødløg og brombær undervejs.

Ingredienser
2 sweet buns (opskrift her)
2 rødløg
100 g friske brombær
1 tsk. sennepskorn
5-8 sorte peberkorn
2 dl. eddike
1 dl. vand
400 g hakket krondyrkød
Comté
Salt
Peber


Sweet buns inden sweet buns.

Opskrift
Af gode grunde skal du starte med løg og brombær, da de gerne skal trække lidt i køleskabet. Når først de er på plads, så ta’r det ikke ret længe af smække burgeren sammen.

Kog eddike og vand op sammen med sukkeret og lad det køle af. Hæld det herefter over løg i tynde skiver og brombær sammen med peber- og sennepskorn.

I køleren med tingene. 2-4 dage, så er det klar …

Tag kødet ud af køleskabet, så det når knap stuetemperatur inden du former til bøffer og krydrer med salt og peber.

Steg på panden i smør og olie til de har stegeskorpe, men stadig er røde inden i. Vil du have dem gennemstegte, så gør du selvfølgelig bare det.

Osten skal på i det sekund du vender dem første gang, så det når at smelte.


Bollerne inden de bages sprøde på toppen.

Servér de lune sweet buns med lidt mayonnaise, bøfferne og rødløgs og -brombærblandingen.

Reklamer

2 kommentarer til “Vildtburger med syltede rødløg og brombær og comté”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.