Papardelle med chorizo og grønne bønner


Pause fra blommeopskrifterne. For nu.

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Så er det vist tid til en lille pause i blomme-opskrifterne. Vi er ikke igennem dem, men en pause er måske alligevel på sin plads.

Ingredienser
3-4 små, ferske, bløde chorizo
1 håndfuld friske, grønne bønner
1 dåse hakkede tomater
1 finthakket løg
Lidt smør
Lidt olivenolie
Friskkogt pappardelle
Friskrevet parmesan

Opskrift
Flæk pølserne på langs og pres kødet ud.

Opvarm smør og olie på en pande ved jævn varme og smid løg på. Lad dem klare, hvorefter kødet tilsættes, der skrues op for varmen og det hele ristes godt af.

Herefter tilsættes tomaterne og det hele simrer for svag varme i 20 minutters penge inden nippede bønner, som er skåret i mindre mundrette stykker tilsættes og det hygger sig videre i yderligere 10 under jævnlig omrøring.

Serveres med friskkogt pasta og friskrevet parmesan.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.