Hjemmelavet Ginger Ale version II


Ginger Ale.

Mængde: 2 liter koncentrat (4-5 liter færdigblandet).
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 2 timer + opkog og afkøling efterfølgende.

Mit første forsøg ud i hjemmelavet Ginger Ale finder du her. Det er også en go’ opskrift, men den her er der umiddelbart lidt mere bid i.

Ingredienser
2 liter god ufiltreret æblemost (ikke koncentrat)
2 øko-citroner
6-7 spsk. rørsukker
5-7 cm frisk ingefær

Opskrift
Skræl ingefæren og riv den fint. Hæld æblemosten i en skål og tilsæt ingefæren sammen med citroner i skiver og rørsukker.

Dæk med husholdningsfilm og lad det trække i to timer, inden du koger det op så sukkeret smelter.

Lad det køle lidt af inden du sier væsken og hælder på skoldede flasker.

Kan efterfølgende blandes op efter smag med mineralvand.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s