Involtini med skinke, salvie og mozzarella


Involtini.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Ingredienser
2 kalveschnitzler
1 frisk mozzarella
2 skiver god, kogt skinke
Salvieblade
Smør
Olivenolie

Opskrift
Bank kalveschnitzlerne godt flade med en kødhammer. Læg herefter skiver af mozzarella, skinke og salvieblade på.

Rul sammen og luk med en kødnål, inden du steger dem på en pande i en blanding af smør og olie til de er godt sprøde udenpå, men stadig røde inden i.

Serveres med f.eks. stegte kartoffelskiver med rosmarin, salt og peber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s