Piri Piri-kylling


Piri Piri-kylling.

Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter + 2-10 timer til marinering.
Tilberedningstid: 45 minutter.

Ingredienser
1 kylling
1 bdt. persille
1 spsk. røget paprika
2 spsk. olivenolie
1 Piri Piri-chili
2 tsk. rødvinseddike
1 lille rød peber
2 tsk. tørret oregano
3 fed hvidløg
2 små skalotteløg
1 øko-citron
Salt

Opskrift
Blend alt med undtagelse af kyllingen til en grov pasta. Flæk kyllingen ved ryggen og bred den ud som en sommerfugl. Gnid 1/3 af marinaden på den ene side og 1/3 på den anden side.

Dæk med husholdningsfilm og stil på køl i 2-10 timer alt efter, hvor lang tid du har.

Smid kyllingen på grillen ved indirekte varme ved 200 grader. Først 20 minutter med skindsiden ned, og derefter vendes den og får 30 minutter på den anden side.

Lad den herefter sætte sig i fem minutter, inden du skærer den for.

Servér evt. med sprøde kartoffelskiver og en grov tomatsalat.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s