Risotto med sprød salvie og pancetta


Risotto med sprød salvie og pancetta.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
2 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter (ekskl. tid til selve risottoen).

Risottoen er helt klassisk, men den bli’r lige en tand flottere i både udseende og smag, hvis du topper den med sprød salvie og pancetta. Så brug opskriften her på risottoen, og så opskriften på de to sprøde elementer nedenfor.

Ingredienser
Friske salvieblade
Smagsneutral olie
Pancetta

Opskrift
Pancettaen skal blot skæres i grove tern, og derefter have en forskrækkelse af en anden verden på en pande så varm som muligt med en smule olie. Ternene skal blot lige gøres sprøde, så er de færdige.

Til de sprøde salvieblade skal du blot opvarme olie i en dyb pande. 160-170 grader er målet (brug stegetermometer). Herefter kastes en lille håndfuld blade i (pas på det ikke sprutter for meget), og de steges sprøde – det ta’r ca. 15 sekunder på hver side. Så fisker du dem op og lægger dem på fedtsugende papir, til de skal bruges.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s