Syrensaft


Syrensaft.

Mængde: Ca. 2,5 liter som kan blandes op 1:7.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter + 3 dage i køleskabet.

Alle kender efterhånden hyldeblomstsaft. Men kender du også til syrensaft? Benyt de sidste blomster på din syrenhæk til den her saft; den smager af sommer og sol.

Ingredienser
Ca. 40 syrenbuketter
3 citroner i tynde skiver
1800 g sukker
60 g citronsyre
2,5 liter vand
1/4 tsk atamon

Opskrift
Rens blomsterne grundigt og læg dem i en gryde af metal sammen med citronskiver, sukker og citronsyre.

Kog vandet op og hæld over sammen med atamon.

Dæk med husholdningsfilm og stil i køleskabet i tre dage.

Sigt blomster og så videre fra, og så har du en sirup som kan blandes op 1:7 med enten vand eller danskvand.

Og vupti: Smagen af sommer og sol!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s