Stegt kylling på blomstersalat med pocheret æg


Stegt kylling på blomstersalat med pocheret æg.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10-12 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster med skind
2-3 radiser
Friske blomsterskud og blomster
4 hvide asparges
Smør
Olivenolie
Salt
Peber
Aspargesmayonnaise (opskrift her)
2 æg

Opskrift
Kyllingebrysterne krydres med salt og peber og steges på en pande til gyldensprød og gennemstegt, hvorefter det skæres i skiver lige inden servering.

Skræl dine asparges med en tyndskræller og smid dem på en pande, hvor smør og olie har fået lov at bruse af. Steg dem et minut eller to på hver side til de er tilberedt, men stadig har bid. Krydr undervejs med salt og peber.

Pochér ægget ved at slå det ud i en lille kop beklædt med husholdningsfilm. Snør godt sammen om ægget, og kog det i letkogende vand til hviden lige er stivnet.

Anret en bund af blomster og blomsterskud. Top med kylling, pocheret æg og mayonnaise.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s