Stegt, marineret andebryst med bagte rabarber og peberrod


Stegt, marineret andebryst med bagte rabarber og peberrod.

Antal personer: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
1 andebryst
Salt
Peber
Frisk citrontimian
Olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
6-8 rabarberstængler
Lidt friskrevet peberrod
Persille til pynt

Opskrift
Først skal der styr på rabarberne: Rens dem grundigt og skær dem i mundrette stykker. Smid dem i et lille ildfast fad, krydr med friskkværnet peber og dryp med lidt eddike. Kyl dem i ovnen ved 180 grader i små 15 minutter; hold lidt øje med dem, de må helst ikke hverken brænde på eller smatte helt ud.

Tag dem så ud af ovnen, og riv frisk peberrod over efter smag og behag.

I mens skal der også styr på anden: Rids skindet på andebrystet, krydr med salt og peber og læg det på en pande med skindsiden ned. Fuld skrue på varmen, og når skindet er gyldent og sprødt på den ene side, så vender du det og giver stegeskorpe på den anden.

Herefter lægger du brystet i et lille ildfast fad. Gnid det godt på alle sider med olivenolie, eddike og friskhakket citrontimian, og lad det trække en 5-6 minutter inden du skærer det i skiver.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s