Amore Ardente (eller: Brændende kærlighed goes to Italy)


Mmmmm …

Antal personer: 4 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter.
Tilberedningstid: 35-40 minutter.

Vi fortsætter med danske klassikere i italienske klæ’r. Heller ikke denne gang er det et dårligt sats …

Ingredienser
250 g guanciale i små tern (gem også et par skiver til hver)
2 store løg i fine tern
800 g bagekartofler i tern
2 pastinakker i tern
2-3 gule beder i tern
Råsyltede gule beder (opskrifter her)
Salt
Peber
Smør
Olie
Kørvel til pynt

Opskrift
Kartofler, pastinakker og de ikke syltede gule beder kommes i en gryde sammen med en god slat smør og olie ved jævn varme.

Rør i tingene fra tid til anden, så det ikke brænder på, til tingene er sprøde og gyldne. Og færdigtilberedte. Måske lige over en halv time ikke er helt ved siden af, men smag og føl dig frem.

Smag til med salt og peber.

Varm en pande godt op, og smid guancialen på. Når den er næsten stegt og sprød, så smider du løgene på og skruer ned for varmen. Så’ saucen klar …

Steg også lige et par reelle skiver af guancialen, som du kan toppe retten med. De skal også bare have fuld skrue på varmen til de er sprøde på begge sider.

Servér de stegte grøntsagstern med saucen og råsyltede gule beder og kørvel.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s