Rabarbersirup (og verdens bedste “affaldsprodukt”: Rabarbergrød)


Rabarbersirup.

Mængde: En lille flaskefuld.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Ingredienser
1,5 kg istandgjorte rabarber
0,5 dl. vand
6-700 g sukker alt efter rabarbernes surhed
1 flækket vaniljestang

Opskrift
Skær rabarberne i små stykker og smid dem i en gryde sammen med de andre ingredienser.

Kog langsomt op under omrøring, og lad det simre i små 15 minutter.

Sigt væsken fra.

Gem grøden som, ja, rabarbergrød.

Væsken hælder du i en lille kasserolle og koger lidt ind, så du har en lidt tyktflydende sirup.

Siruppen kan bruges til hjemmelavet sodavand, i drinks eller i en dessert. Og hvilken dessert, spø’r du så? Det må du få svar på her på bloggen senere, for det er en dessert, som jeg vil lave for min søster og hendes kæreste, og tænk nu, hvis de læser med her, så bli’r det hele jo afsløret …

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s