Hønsesalat for fuld skrue på Coq au vin-rester med syltede grønne tomater


Hønsesalat.

Antal personer: Tja, det bli’r en halvstor portion.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10-15 minutter.

Ingredienser
Resterne fra en kylling (opskrift her)
Mayonnaise
Salt
Peber
Hvide asparges
1 spsk. smør
Syltede grønne tomater (opskrift her)

Opskrift
Skræl de hvide asparges fra hovedet og nedefter, og knæk dem af ved bunden der, hvor de knækker af sig selv uden at trævle.

Kog vand og smør op i en gryde – gerne en aspargesgryde, hvor du kan koge dem, uden at hovederne kommer under vand.

Kog dem i 5-6 minutter, og fisk dem så op og skær dem i mindre, mundrette stykker. Lad dem køle af

Pil kyllingen fra benene og findel det.

Bland kylling med asparges og mayonnaise og smag til med salt og peber.

Servér hønsesalaten på friskbagt brød og top med syltede grønne tomater.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s