Kyllingebryst med fyld af Italien. Intet mindre.


Kyllingebryst med fyld af Italien. Intet mindre.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter (+2,5-3 timer for tomaterne, men de kan jo laves i forvejen).

Ingredienser til semidried tomater
Små, smagfulde tomater (bare mange; tomaterne kan holde sig og bruges i alle mulige sammenhænge)
Frisk timian
Lidt sukker
Olivenolie
Salt
Peber

Andre ingredienser
2 kyllingebryster
Sorte oliven
Provolone
Pancetta
Frisk basilikum
Lidt marsala
Lidt fløde

Opskrift på semidried tomater
Halvér tomaterne og læge dem med skindsiden ned i et smurt ildfast fad. Dryp med olivenolie, og drys en anelse sukker over og krydr med lidt salt og peber. Fordel timian over, og sæt så fadet i ovnen ved 100 grader i 2,5-3 timer.

Opskrift på alt det andet …
Skær et snit på langs af kyllingen, og flad brystet godt ud – dog uden at det decideret går fra hinanden. Læg lidt semidried tomater ind sammen med lidt hakkede, sorte oliven, et par skiver provolone og lidt hakket, sprødstegt pancetta.

Luk brysterne med en kødnål, og steg dem ved jævn til hård varme på en pande med lidt olie og smør til kødet er gennemstegt, og der er flot, sprød stegeskorpe.

Tag brysterne af panden og kog den af med en anelse marsala. Tilsæt herefter lidt fløde og smag til med salt og peber.

Servér med friskkogt pasta.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s