Kylling med blodappelsinmarmelade, blodappelsin, hvidløg og rosmarin


Kylling med blodappelsinmarmelade, blodappelsin, hvidløg og rosmarin.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 45 minutter.

Ingredienser
1,5 dl. blodappelsinmarmelade (opskrift her)
2 tsk. æbleeddike
1 spsk. honning
2 blodappelsiner i tynde skiver
2-3 kviste frisk rosmarin
Lidt frisk timian
6-7 fed hvidløg
Olivenolie
Salt
Peber
2 kyllingebryster med skind (og gerne på ben)

Opskrift
Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg så appelsinskiver, hvidløg og de friske krydderurter deri.

Ovenpå lægges kyllingen, som smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber.

Smid fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter.

I mens røres marmelade sammen med honning og eddike, som – når de 30 minutter er gået – pensles på kyllingen. Ikke det hele; nøjes med ca. 2/3.

Ind i ovnen igen i yderligere 20 minutters tid til kyllingen er sprød og gylden. Giv evt. lige lidt grill mod slutningen, hvis det er.

Inden servering hældes den sidste marmelade over.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s