Ravioli med pocheret æggeblomme og brunet smør-emulsion



Ravioli i skønt selskab …

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 1 time (7-8 minutter hvis man springer æggeblommen over).

Røg et smut forbi Supermarco i Sydhavnen forleden. Det er mig fysisk umuligt at gå ind i den forretning, uden at forlade den en halv times tid senere. Minimum 400 kroner fattigere. Men det er altid gode penge, som bliver givet ud derinde …

I denne omgang røg der blandt andet raviolier med fyld af hhv. gås og artiskok/brie ned i kurven – og de røg så på menuen her til aften.

Ingredienser
Ravioli
1 tsk. sennep
1 æggeblomme
2 æg
75 g smør
Et lille skvæt hvidvinseddike
Salt
Peber
Parmesan

Opskrift
Førts ægget: Smid de hele æg i sous vide’en ved 63 grader i en lille time. Herefter kan du slå hul på skallen, og forsigtigt tage ægget ud i hånden. Under en kold, blid vandstråle fra hanen kan du nu skylle hviden af. Og vupti, så står du med de skønneste, pocherede æggeblommer, som blidt flyder ud, når du prikker hul på dem.

Nåh, men lige inden æggene er færdige, så skal du videre i arrangementet …

Opvarm smørret ved jævn varme, og lad det herefter brune.

I mens koges raviolierne til de netop er aldente.

Oooog i mens piskes æggeblommen sammen med sennep. Herefter det brunede smør. Og smag så til med hvidvinseddike, salt og peber.

Servér raviolierne rygende varme med  smør-emulsionen og friske parmesanflager. Og med den pocherede æggeblomme i midten.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s