Søde kyllingespyd med korianderrod, sukker og hvidløg


Søde kyllingespyd med nudelsalat.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
35 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster uden skind og ben
3 korianderrødder (fås hos din Thai-pusher)
2 spsk. sukker
2 fed hvidløg
Fiskesauce
Sesamolie
Nudelsalat (opskrift her)

Opskrift
Hak korianderrod og hvidløg, og knus dem derefter sammen med sukker i en morter til du har en grov pasta.

Skær kyllingebrysterne på langs i 3-4 dele, og sæt dem på spyd. Gnid hvert stykke kylling i fiskesauce, og derefter med korianderblandingen.

Dæk dem med husholdningsfilm og smid dem i køleskabet i ca. 30 minutter.

Opvarm olien på en pande ved jævn varme, og læg spyddene på. Steg på begge sider til kyllingen er gennemstegt og har fin stegeskorpe på hver side.

Servér spyddene med nudelsalaten.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s