Bruschetta con gorgonzola e noci (aka hapsere med gorgonzola og nødder)


Simpelt. Men virkelig godt.

Mængde: Det kommer an på, hvor meget du laver.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 5 minutter.

Ingredienser
Parmaskinke
Gorgonzola
Valnødder
Brød (verdens bedste gør sig godt; opskrift her)
Olivenolie

Opskrift
Skær brødet i skiver, og smid det på en pande med lidt olivenolie. Steg først sprød på den ene side, og så den anden.

Læg en smule parmaskinke, så en klar gorgonzola og giv det en omgang med ukrudtsbrænderen, så den smelter lidt – alternativt kan det klares under ovnens grill.

Drys lidt grofthakkede valnødder over, og så er du klar …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s