Tacos med saftig svinekam, søde rødløg, sambal oelek og poppers


Tacos fra deres fineste side …

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 15 minutter.

Stegen er en halv-langsom karl, og opskriften finder du her. Resten kan laves i et snuptag …

Ingredienser
Taco-skaller
4 små rødløg i skiver
Olivenolie
1 spsk. sukker
Sambal Oelek (opskrift her)
Poppers (opskrift her)
Nogle (gerne mange) gode helt tynde skiver steg (opskrift her)
2-3 spsk. smør
3 fed hvidløg
Frisk koriander


Og poppers fra deres bedste side …

Opskrift
Løgene tager længst tid, så start med dem. Smid dem blot på en pande ved svag varme sammen med olivenolie. Rør i dem en gang i mellem, men ellers skal de blot have tid til at blive bløde og søde. Det ta’r vel omkring 12-13 minutter. Lige inden servering klæder det dem at give dem lidt sukker, som lige skal smelte ind i løgene.

Dine poppers skal du også lige have bakset sammen samtidig.

Og kødet: Opvarm smør i en pande ved jævn varme sammen med de hele fed hvidløg. Herefter smider du skiverne af kødet på, og vender dem fra tid til anden til de er gennemvarme og snasket godt ind i smørret.

Så er der ellers bare tilbage at varme dine tacos i ovnen, og så ellers klaske det hele sammen i én stor herlighed.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s