Kylling med østershatte og kartofler


Kylling med østershatte og kartofler.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Et billede siger mere en tusinde ord. Bare ikke lige i dét her tilfælde. Det smager ca. 100 gange bedre end det, som billedet giver udtryk for.

Kom nu dagslys; gør nu min verden ud i at tage tiltalende madbilleder lidt nemmere.

Ingredienser
2 kyllingebryster
8-10 små kartofler
300 g østershatte
50 g smør
1 dl. Noilly Prat
Hakket persille
4 fed hvidløg
1-2 spsk. Philadelphia
Salt
Peber

Opskrift
Kog kartoflerne til de lige netop er møre – hellere en anelse for lidt, end for meget. Hæld herefter vandet fra og giv hver af dem et lille tryk med håndryggen, så de knuses let.

Opvarm smør på en pande ved jævn til hård varme i selskab med hele fed hvidløg. Når smørret er bruset af smider du svampene på, og steger dem med en omrøring eller to undervejs.

Når svampene er næsten møre tilsættes Noilly Prat’en, hvorefter du lader alkoholen koge fra, inden kartoflerne skal på panden.

Skru en anelse ned, og lad det så hygge sig dér mens du rører i det fra tid til anden. Nåh ja, sammen med den hakkede persille også og lidt salt og peber.

I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie; dem er der ikke så meget ballade ved.

Lige inden servering tilføjer du flødeosten til panden med kartoflerne, og lader den smelte ud deri.

Så’ der bare tilbage at servere …

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s