Kylling, parmaskinke, knuste kartofler og gorgonzolasauce


Kylling, parmaskinke, knuste kartofler og gorgonzolasauce.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster
4 skiver parmaskinker
3-4 spsk. gorgonzola
6-8 små kartofler
4 fed hvidløg
16-20 små rosenkål
Smør
Olivenolie
Persille til pynt

Opskrift
Start med at rense kartoflerne og sæt dem til at koge.

Imens vikler du kyllingen ind i parmaskinke; luk dem med en kødnål.

Opvarm to pander ved jævn til hård varme med de hele fed hvidløg på. Lad være med at pille dem, for så tager smørret stadig smag, men løgene branker ikke.

Smid kartoflerne på den ene – knus kartoflerne let med håndryggen inden, så de moser lidt ud, dog uden at falde helt fra hinanden. Lad dem hygge sig til de har stegeskorpe på den ene side, hvorefter du vender dem og tilføjer rosenkålene i kvarter.

Lad det hygge sig mens du rører lidt i sagerne fra tid til anden, så ingenting brænder på.

Imens smider du kyllingen på og steger det fint, sprødt og gyldent på den ene side, hvorefter du vender dem og gør kunststykket efter på den anden.

Når kyllingen er lige ved at være klar, så smider du osten på og lader den smelte ud. Tilsæt evt. en lille smule fløde, hvis du finder saucen for tyk.

Servér kyllingen på kartoflerne og med rigeligt sauce over …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s