Tagine med kylling, sherry, mandler og andre lækkerier


Rod. Men flot rod. Og velsmagende …

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 35 minutter.

Ingredienser
2 kyllingebryster
1 håndfuld mandler
Skallen fra 1/2 citron
1 gulerod i grove tern
Timian
1 dl. sherry
1 knsp. safran
Salt
Peber
1/2 liter hønsebouillon
2 stængler kanel
2 små løg i både
2 små rødløg i både
2,5 dl. ris

Opskrift
Læg alle ingredienser (ris nederst) i en tagine og smid i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter til kyllingen er gennemstegt, men ikke tør.

Reklamer

2 meninger om “Tagine med kylling, sherry, mandler og andre lækkerier”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s