Texas Chili


Texas Chili.

Mængde: 6 personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 120 minutter.

Ingredienser
10 skiver god bacon
1,2-1,5 kg oksekød i tern
1 stort løg
2 Bird’s Eye-chili
4 tsk. tomatpuré
4 fed hvidløg
1 tsk. chilipulver
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. spidskommen
2 dåser hakkede tomater
0,5 liter oksebouillon
2-3 forårsløg
Revet ost
Creme Fraiche
Evt. lidt Sambal Oelek (opskrift her)

Opskrift
Skær bacon i tern og steg det sprødt i en brandvarm (stor) gryde. Læg det herefter på fedtsugende papir.

Smid oksekødet i gryden (i bacon-fedtet) og brun på alle sider. Stadig fuld knald på varmen, så det steger og ikke koger.

Op med kødet igen, tilsæt evt. lidt olie og steg så løg i tynde skiver, finthakkede jalapeno’er og finthakkede hvidløg. Skru lidt ned for varmen, og lad det hygge sig til blødt, lækkert og velduftende.

Så skal tomatpuré i sammen med chilipulver, oregano og spidskommen. Og derefter oksekød og bacon. Og bouillon. Og de hakkede tomater. Og Bird’s Eye’en.

Kog op og lad simre under låg i halvanden til to timer.

Servér med foråsløg i skrå skiver, creme fraiche og revet ost. Og evt. lidt ekstra hotness i form af lidt Sambal Oelek.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s