Hjemmelavet burger med kylling, poppers, cheddar, bacon og panerede løgringe

burger
Hjemmelavet burger med kylling, poppers, cheddar, bacon og panerede løgringe.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
30 minutter.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
2 kyllingefileter
Burgerboller (opskrift her)
8 friske jalapeños
Flødeost
1 omgang bignetdej (opskrift her)
8 skiver bacon
4 skiver modnet cheddar
1 omgang panerede løgringe (opskrift her)
Smagsneutral olie

Opskrift
Kyllingen steges blot på en pande i lidt smør og olie. Ik’ så meget dér. Baconen kan du evt. stege på panden først, så er der (smagfuldt) fedtstof til kyllingen.

Poppers’erne (hedder de mon det i flertal?): Skær – nej vent, tag lige et par gummihandsker på først, så når du klør dig selv i øjnene senere, så falder de ikke ud af smerte – rundt om stilken i toppen af hver chili.

Tag den af (gem den), og med en skarp, lille kniv løsnes kerner osv. inden i, og smides ud. Så har du hule chilier.

Fyld flødeost i en frysepose, og klip et lille (ikke for lille, ej heller for stort) hul i det ene hjørne. Fyld herefter hver chili med osten.

På med stilk/låg igen.

Vend hver chili i bignet og lad dem herefter hygge sig i 170-180 grader varm, smagsneutral olie i 8-10 minutter til de er sprøde og gyldne.

– og så er det ellers blot at samle burgeren efter smag og behag …

Reklamer

En mening om “Hjemmelavet burger med kylling, poppers, cheddar, bacon og panerede løgringe”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s