Hjemmelavet sort pappardelle med løg- og ansjossauce

nero
Hjemmelavet sort pappardelle med løg- og ansjossauce.

Mængde: 2-3 personer
Forberedelsestid:
30 minutter + 1 time i køleren for pastadejen.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
1 omgang pappardelle (opskrift her – du skal blot tilføje et lille brev blæksprutteblæk sammen med ægget)
1/2 lille, frisk Bird’s Eye-chili
2-3 store løg i tynde skiver
5 ansjoser i olie
1/2 dl. Noilly Prat
1/2 dl. god olivenolie
25 g smør
Salt
Peber

Opskrift
Pappardellen skal kun koget et minut eller to, så det gør du til sidst.

Saucen laves ved at opvarme olien i en sauterpande ved jævn varme, hvorefter chili og løg kommes på. Ved svag varme og under konstant omrøring og i selskab med Noilly Prat ligger de så dér og hygger sig i 15 minutter – de må ikke decideret brune, men skal blot blive bløde, søde og klare.

Herefter gør ansjoserne dem selskab. Lad dem blot smelte ud i de resterende ingredienser under let omrøring.

Lige inden servering kommer du smørret (i små terninger) ved og rører ud.

Lad det lige boble op, smag til med salt og peber og så er det ellers blot at vende den friskkogte pappardelle i.

Så’ der serveret …

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s