Åben lasagne med hvidløgs- og salviepesto og rucola

lasagne
Åben lasagne med hvidløgs- og salviepesto og rucola.

Mængde: 2 personer (og et lille ekstra glas pesto til senere fornøjelse).
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 40 minutter.

Ingredienser
2 hele hvidløg
1 bdt. frisk salvie
50 g usaltede jordnødder, tørristet på en pande
Citronsaft
Lidt honning
Salt
Peber
Olivenolie
Rucola
6-8 lasagneplader
Frisk parmesan

Opskrift
Skær stilken og tilhørende top af hvidløgene og dryp dem med olivenolie. Smid dem derefter i ovnen ved 200 grader til de er flot gyldenbrune i det øverste af fedene.

Tag dem herefter ud af ovnen og stil dem til afkøling, hvorefter fedene let kan “smuttes” ud af skallen og er dejlig søde og bløde.

Smid hvidløg i en blender sammen med den friske salvie, grofthakkede jordnødder og lidt olivenolie. Start så blenderen og hæld mere olie i lidt efter lidt til du har den konsistens på pestoen du ønsker.

Smag til med salt, peber, citronsaft og honning.

Kog lasagnepladerne til de er aldente, læg en nederst i en tallerken, så lidt pesto og lidt rucola, en ny plade, mer’ pesto, mer’ rucola og så videre.

Kværn lidt sort peber over og pynt med nogle flager frisk parmesan.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s