Hjemmelavet ravioli med salsiccia og rosmarinsmør

1
Dyb koncentration …

Mængde: 4 personer
Forberedelsestid:
30 minutter + 1 time i køleren for pastadejen.
Tilberedningstid: 15 minutter indledningsvis og en kogetid på ca. 2 minutter til slut.

2
Raviolierne in the making.

Ingredienser
3 ferske salsiccie
Revet gryére
Pastadej (opskrift her)
50 g smør
Frisk rosmarin

3
Så’ der samling …

x
Tæt på mål.

Opskrift
Tag kødet ud af pølserne ved at lave et snit i skindet på langs. Steg herefter kødet ved knaldhård varme, og til slut smider du lidt revet ost i for at samle tingene lidt. Herefter stilles det til afkøling, så du ikke brænderne nallerne, når der skal fyldes i raviolierne.

Rul pastadejen ud, og fordel små klumper af fyldet på, hvorefter en ny dej lægges over, og raviolierne stikkes eller skæres ud.

Læg dem på bagepapir drysset med lidt mel, så de ikke klistrer fast, mens du laver de sidste.

Kog raviolierne et par minutter, så er de klar.

Saucen laves ganske simpelt ved at smelte smørret ganske langsomt sammen med den friske rosmarin.

Og så er det ellers blot at servere de friskkogte ravioli med saucen, friskkværnet peber og friskrevet parmesan.

5
Resultatet af anstrengelserne.

e
Og sådan så det ud for 3,5 år siden, da den førstefødte også hjalp til med fremstillingen af den hjemmelavede pasta.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s