Burger med stegt kylling, sugar coated bacon og whiskey-flamberede løg

burger
Burger med stegt kylling, sugar coated bacon og whiskey-flamberede løg.

Mængde: 3 personer.
Forberedelsestid:
5 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Ingredienser
1 stor løg i tynde skiver
1 spsk. smør
1 spsk. smagsneutral olie
1 dl. whiskey
6 skiver bacon
2 spsk. brun farin
Burgerboller (opskrift her)
Emmenthaler
Chilimayo
3 kyllingebryster

Opskrift
Start med bacon-delen: Læg bacon på en bradepande med bagepapir, og drys den brune farin over. I ovnen ved 125 grader i små 30 minutter. Herefter skal den køle lidt af inden serveringen.

I mens: Smid dem på en pande ved svag varme med smør og olie. Lad dem hygge sig uden at røre alt for meget i dem. Efter små 20 minutter skulle de gerne være bløde og lidt brunede og ganske søde. Smid alkoholen på og flambér krabaterne. Så’ de færdige …

Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte. Efter du har vendt dem fra den ene side til den anden, så lægger du skiver af osten på, så den kan smelte.

Ooooog så er det ellers bare at servere …

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s