Verdens nemmeste forret … – og en langfingret parmesantyv

olie_hands
Verdens nemmeste forret … – og bevismaterialet på, at en parmesantyv huserer i området.

Ikke alt går altid, som man planlægger det, og det illustrerer billedet ovenfor egentlig ret godt.

For det kan være svært liiige at vente til far har taget billeder af maden, når nu man er fem år gammel og elsker – virkelig elsker – parmesan (knægten fortalte nissen til jul, at han ønskede sig en parmesan i gave, som var hans, og kun hans – og da han fik den “besvimede” han af glæde).

Nåh, men ellers er ovenstående et billede af noget nær verdens nemmeste forret. Eller antipasti om man vil.

Du ta’r nogle skiver – gerne daggamle – af verdens bedste brød (opskrift her), rister det og skærer halvdelen i store tern. På ternene lægger du tynde skiver af lardo. Så er 1/3 af serveringen klar.

Anden tredjedel er brødet skåret i mundrette “stænger”, som blot skal dyppes i en god, grøn olivenolie og dyppes i lidt salt. Bum, så er dén klaret!

Og sidste del? Tja, det er brud af god parmesan og gode, sorte, smagfulde oliven.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s