Pad kra pao – sådan cirka …

thai
Pad kra pao – sådan cirka …

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 10 minutter.

Ingredienser
2 æg
Smagsneutral olie
2 kyllingebryster uden skind og ben
2 tsk. hvidløgspasta
2 bird’s eye-chilier
2 tsk. østerssauce
1 tsk. lys soya
3 tsk. Ketjap Manis
Lidt sukker
1 ordentlig røvf… frisk koriander
1 dl. vand

Opskrift
Hak chilien fint og bland dem med hvidløgspastaen.Opvarm 1 spsk. smagsneutral olie i en pande, og smid det heri. Det skal være jævn varme; tingene må svitse, men ikke decideret brune.

Skær kyllingen i tynde skiver og lad dem blande sig med ovenstående, hvorefter østerssauce, soya, Ketjap Manis og vand gør selskab sammen med lidt sukker når den har taget farve.

Lad det hygge sig 4-5 minutter inden du smider den friske koriander i. Korianderen skal kun have noget der minder om 5 sekunder, så er retten for så vidt klar.

Du skal bare lige have klaret et spejlæg, som laves ved at opvarme en slat olie (der skal være ca. 1 cm. i bunden af en pande), som – når den er godt varm – skal have slået et to æg ud i sig. Pas på, for det sprøjter lidt.

Mens ægget hygger sig ta’r du en ske, og hælder forsigtigt den brandvarme olie over oversiden også. På den måde bliver det tilberedt på begge sider, uden at du skal vende ægget. For det skal ikke decideret steges på begge sider, men blot lige have lidt “stegeskorpe” på oversiden.

Servér med friskkogte jasminris og endnu mere frisk koriander.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s