Less is More: Pizza med ansjoser, kapers og oliven

pizza
Pizza med ansjoser, kapers og oliven. Ja, du kan måske ikke se oliven på billedet, men det var fordi jeg glemte dem – de kom først på bagefter.

Mængde: 5 mellemstore pizze.
Forberedelsestid:
10 minutter (hvis dejen er klar).
Tilberedningstid: 2-5 minutter.

Opskriften på den viiiirkelig gode pizzadej, den finder du lige her. Du kan jo også købe en pre-fabrikeret, men jeg syn’s nu alligevel hellere du skal lave den selv. Det smager altså bedre, og besværligt er det altså heller ikke.

Ingredienser
1 omgang pizzadej
1 dåse tomatpure
Tørret basilikum
Tørret oregano
Ansjoser
Sorte, gode oliven
Kapers
Lidt revet ost

Opskrift
Rul dejen ud til 5 pizze, hvorpå de fordeler tomatpuréen. Drys med de tørrede krydderurter, og fordel så ellers ost på. Ikke for meget.

Fordel så ansjoser, kapers og oliven på og smid dem i pizzaovnen i 2-3 minutter. I en almindelig ovn længere tid – sprød bund, gylden top, så er den klar!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s