Kærnemælkspandekager med ricotta- og spinatfyld

spinach
Kærnemælkspandekager med ricotta- og spinatfyld.

Mængde: 4 sultne personer.
Forberedelsestid:
15 minutter.
Tilberedningstid: 30 minutter.

Ingredienser til pandekagerne
3 æg
1,5 tsk. bagepulver
40 g smagsneutral olie
450 g hvedemel
6 dl. kærnemælk
Lidt salt
Smør til stegningen

Øvrige ingredienser
150 g frisk spinat
1 fed hvidløg
500 g ricotta
Salt
Peber
Revet ost

Opskrift på pandekagerne
Pisk æg sammen med alle de resterende ingredienser. Sørg for at piske alle klumper ud.

Opvarm en pande med lidt smør på ved jævn varme, hæld lidt dej på og steg dig en pandekage. Vend og steg også på den anden side.

Bliv ved, til du ikke har mere dej.

Opskrift på aaalt det andet
Bland spinat med det knuste hvidløg og ricotta. Smag til med salt og peber.

At samle …
Fordel lidt af spinatblandingen på den ene kvarte del af en pandekage, fold pandekagen over, og derefter folder du igen, til du står med en pandekage, som har form som en kvart pandekage.

Læg den i et ildfast fad, som er smurt med lidt smagsneutral olie eller smør, og gør det samme med de resterende pandekager.

Fordel ost over, og smid dem i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter eller til osten er sprød og gylden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s