Maltpizza med confiteret svinebryst, sprød grønkål, svampe og parmesan

dsc_0003
Maltpizza med confiteret svinebryst, sprød grønkål, svampe og parmesan før den røg i ovnen.

Mængde: 8 små pizze.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 6-7 minutter (hvis ingredienserne er klar).

Nordisk pizza. Kæft, det er noget sludder at kalde det. Men kæft, den er go’ …

Ingredienser
4 tsk. brændt maltmel
4 dl. hvedemel
4 spsk. olivenolie
1,5 dl. lunken vand
4 tsk. bagepulver
Lidt salt
Smagsneutral olie
3-4 blade grønkål
1 stykke confiteret svinebryst (opskrift her)
200 g blandede svampe
Parmesan
Friskkværnet peber

dsc_0005
Mmmmm …

Opskrift
Først dejen: Bland mel, maltmel og bagepulver, hvorefter vand, olie og lidt salt tilsættes. Ælt i 6-7 minutter, og så ruller du ellers 8 små pizze ud.

I mens opvarmer du smagsneutral olie i en sauterpande til 170 grader. Skær den grove stok fra kålbladene, og riv dem i mindre stykker. Smid dem i olien (pas på, for det sprøjter heeeelt vildt), og tag dem op med en tang, når de har hygget sig i omkring 20-30 sekunder. Læg dem på fedtsugende papir. Vær opmærksom på, at kålen ikke bliver sprød i selve olien, men “sprøder op”, når de ligger på det fedtsugende papir.

Skær kødet (som gerne må være koldt og fra dagen før, fisket op (og optøet selvfølgelig) fra fryseren og den slags – det gør ingen verdens ting) i sy tynde skiver på tværs som muligt.

Rens svampene.

Så er det eller blot at smide de forskellige ting på pizzen, og smide dem i pizzaovnen i 2-3 minutter til de er sprøde og gyldne – i en almindelig ovn ta’r det nødvendigvis længere tid, så dér må du sidde og se ind gennem vinduet til ovnen for, hvornår den er færdig. Mon ikke 12-15 minutter er nogenlunde det rigtige?

Reklamer

En mening om “Maltpizza med confiteret svinebryst, sprød grønkål, svampe og parmesan”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s