Langtidsstegt kylling med broccoli

pulled
Langstidsstegt kylling med broccoli.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
10 minutter.
Tilberedningstid: 3-4 timer.

Jo, det lyder som en omgang dameblads-mad som rækker ihærdigt ud efter din dårlige samvittighed her efter jul. Men det smager godt – slet ikke sundt (hvilket i 9 ud af 10 tilfælde efter min mening er godt) …

Ingredienser
2 kyllingebryster
1 dl. teriyaki
1 dl. hoisin
2 spsk. riseddike
1 spsk. revet palmesukker
1 tsk. hvidløgspasta
2 tsk. ingefærpasta
2 tsk. stærk chilisauce
3 dl. hønsebouillon
1 bundt broccoli
Sesamfrø
Friske korianderblade
Sesamolie

Opskrift
Smid kyllingen i en stegeso eller tagine i selskab med alt med undtagelse af broccoli, sesam, den ene tsk. ingefærpasta, sesamolie og koriander. På med låget og i ovnen ved 100 grader i 3-4 timer. Vend dem et par gange indervejs, og giv dem en omgang hård varme til slut uden låg, hvis de ikke er helt færdige – men det burde de nu være.

Når kyllingen er færdig sigtes væden og koges ind til en sirups-agtig sauce. Kyllingen rives fra hinanden med to gafler – tilsæt evt. lidt væde undervejs ifa. saucen.

Rens broccolien og del den i små buketter, som ryger i en brandvarm wok med sesamolie og ingefær. Rør rundt og lynsteg til broccolien er tilberedt, men stadig har bid.

Server med lidt sesamfrø og frisk koriander.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s