Æbleskiver med confit de canard

blog
Æbleskiver for voksne.

Mængde: Ca. 21 æbleskiver.
Forberedelsestid:
5 minutter + 30 minutters hvile til dejen.
Tilberedningstid: 20 minutter.

Ingredienser
2 confiterede andelår
250 g hvedemel
1,5 dl. kærnemælk
1 dl. øl
Lidt salt
Lidt bagepulver
3 æg delt i hhv. blommer og hvider
Andefedt
Tyttebærsyltetøj

Opskrift
Bland hvedemel med salt og bagepulver.

Pisk forsigtigt æggeblommer sammen med kærnemælk og øl, og miks det så sammen med melblandingen.

Bland tingene så godt sammen, at der ingen klumper er, og smid så i køleskabet i en lille halv times tid.

Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt sammen med dejen. Smid dejen i en sprøjtepose.

Opvarm en æbleskivepande godt op, og smid lidt andefedt i hver af hullerne. Fyld så hullerne 2/3 op med dej, som du lægger en lille kugle confit i.

Vend kuglerne 90 grader når de er sprøde på ydersiden, og fyld så ydeligere lidt dej i. Når de er sprøde på den “nye” del også, så vender du dem lige igen og lukker det sidste hul med yderligere lidt dej.

Vend æbleskiverne jævnligt, så de bliver kuglerunde, gyldne og sprøde.

Server æbleskiverne med tyttebærsyltetøj.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s