Sort risotto med chorizoskum

risotto
Sort risotto med chorizoskum.

Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid:
 10 minutter.
Tilberedningstid: 25 minutter.

Billedet gør ikke retten ret. Lidt grøn pynt havde måske hjulpet lidt på det. Men det smager altså godt. Rigtig godt! Sådan virkelig rart og godt på den, ja, gode måde.

Ingredienser
Risotto (opskrift her, hvor du til slut tilsætter en omgang blæksprutteblæk sammen med parmesanen)
1-2 halvstore, ferske chorizo (den bløde slags; ikke de dér tørre sataner)
2 dl. piskefløde
1/2 dl. sødmælk

Opskrift
Risotton laver du bare som beskrevet i opskriften, men som sagt lige med tilføjelse af blæksprutteblæk til slut. Det bli’r den flotteste, sorte risotto.

I mens skærer du pølserne i mindre tern, og smider dem på en kold, tør pande. Varm så langsomt op, så fedtet langsomt smelter fra.

Tilsæt så piskefløde og skru ned. Lad det simre 5-6 minutter, hvorefter sødmælken ryger samme vej. Lad det simre et minut eller to derefter, og sigt så pølsen fra.

Væske blendes så den skummer op, og skummen hælder du derefter forsigtigt ud over din portionsanrettede risotto.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s