Caprese i nye klæ’r: Burrata med basilikumolie og tomatvand

Aaaaarmen, jeg kan sgu’ godt li’ julen, men det er sat’me svært at tage billeder i denne mørke tid, som bliver bare nogenlunde indbydende at se på. Dagslys er der jo intet af, og almindeligt lampelys, det er noget gult stads, er det. Ikke noget, som på nogen som helst led giver gode madbilleder. Og det er desværre kun de to slags lys, som jeg har til rådighed (ud over en almindelig blitz altså, og det er ligeledes noget skidt).

Så derfor er det frem med forestillingsevnen og den gode fantasi …

Forestil dig en let flydende burrata, som ligger i en lille sø af tomatvand, hvorpå perler af basilikumolie flyder.

Det ser lækkert ud, ik’?

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid: 2 minutter.
Tilberedningstid: 2 minutter.

Ingredienser
3 tomater
En håndfuld frisk basilikum
Olivenolie
Burrata

Opskrift
Tomaterne smider du i en blender, og så kører du dem ellers i smadder. Herefter sigter du dem gennem et ostelærred, så du blot står med tomatvandet. Så er dén del klaret.

Så er det basilikumolien: Blend basilikum sammen med olie. Sigt ligeledes gennem et ostelærred. Så er dén del også klaret.

Del osten – hvis det er en lille én – i to med fingrene, og læg dem derefter i tomatvandet, som du hælder nederst i en dyb tallerken. Dryp herefter olien udenom, som vil lægge sig i perler på tomatvandet.

Servér …

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s