Kylling med rørhatte, pancetta og svinekød

farsbroed
Kylling møder farsbrød og sød musik opstår.

Mængde: 2 personer.
Forberedelsestid:
20 minutter +  40 minutter i blød i vand for svampene.
Tilberedningstid: 30-40 minutter.

Kylling møder farsbrød og sød musik opstår. Udgangspunktet for denne opskrift er langt hen ad vejen dette italienske farsbrød. Men denne gang er det inde i et saftigt kyllingebryst, og det er heller ikke helt ved siden af …

Ingredienser de farserede kyllingebryster
2 kyllingebryster
200 g hakket svinekød
4 skiver god pancetta i mindre tern
1 finthakket blegselleri
1 lille, finthakket gulerod
1 lille, finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
10 g tørrede rørhatte opblødt i vand
1 æg
Salt
Peber
Olivenolie
Lidt finthakket persille

Ingredienser til saucen
250 g passata
1 finthakket blegselleri
1 lille, finthakket gulerod
1 lille, finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
1 generøst glas hvidvin
20 g tørrede rørhatte opblødt i vand
Salt
Peber
Olivenolie
Lidt finthakket persille

Opskrift
Opvarm olie i en sauterpande ved jævn varme, og smid løgene på. Lad dem blive klare inden du smider blegselleri, gulerod, hvidløg, svampe og pancetta på. Rusk det rundt til grøntsagerne er bløde, men stadig har bid.

Skru op for varmen og tilsæt så kødet. Brun det, smag til med salt og peber og tag derefter panden fra varmen. Lad det køle lidt og tilsæt så ægget samt den hakkede persille. Saml tingene til en let sammenhængende masse.

Skær en lomme i i kyllingebrysterne og fordel farsen deri. Luk med kødnåle. Brun dem på en pande.

I mens opvarmes olie i en gryde og løg klares deri, inden blegselleri, gulerod, hvidløg og rørhatte tilsættes.

Tilsæt hvidvin og kog alkoholen fra, inden du tilsætter passata og smager til med salt og peber.

Smid kyllingebryster i gryden, læg låg på og lad simre til kyllingen er gennemstegt. 30 minutter er ikke helt skævt.

Server med friskkogt pasta, lidt friskrevet parmesan og persille.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s